Sivut

27.3.2011

Synttärikortti

Kevät on synttäreiden aikaa ystäväpiirissämme :) Tällä kertaa kortti 4-vuotiaalle pojalle, olimme eilen juhlimassa. Teemana oli Toy Story, johon mulle löytyi yksi sopiva taustapaperi. Siitä aloin suunnittelemaan... oikeanlaista leimasinta ei aiheeseen löydy multa, joten tulostin netistä kuvan Woodystä.

23.3.2011

Keskosvauvoille kortit

Osallistun näillä neljällä kortilla HUSin piirissä syntyville keskosvauvoille kortti-haasteeseen. Oletan että suomenkielisiä tulee hurja nippu, ruotsinkielisiä vähemmän. Joten omani tein ruotsinkielisellä onnittelutekstillä.




21.3.2011

Äidille ja pojalle

Unohtui bloggata viikko sitten ystävän synttärikortti, tässä siis samalla hänen poikansa synttärikortti. Synttärit on melkein viikon välein :)




Samalla pieni esittely uusista leikkureista. Ilmapalloleikkuri on PunchBunch merkkinen (kokoa M) ja reunaleikkuri on Martha Stewartin Cherish (punch around the page). 

20.3.2011

Läksiäiskakku


Olin perjantaina viimeistä päivää entisellä työnantajallani. Alkuvuoden yhteishyvästä löytyi ihana resepti appelsiinijuustokakulle, jonka vein töihin. Kaikki meni! SLURPS!

Viikon omaa lomaa on tiedossa, sitten alkaa uudet haasteet uuden työnantajan listoilla :)

Askartelutapaaminen

Kävin eilen Satun ja Serjan järkkäämässä askartelutapaamisessa Malminkartanossa. Onneksi oli Mira kyydissä sekä navigaattori, oli vähän vaikea löytää. Mira soitti lopulta Maijulle varmistaakseen että mihin meidän oikein pitikään jatkaa Perä Baarin kohdalta...

En tiennyt mitä ottaa mukaan, joten tuli pakattua vähän liikaa.. vain huomatakseni, että porukassa ns vapaa askartelu ei oo mun juttuni, ainakaan vielä (kurssimuodossa kylläkin). Inspiraatio oli täysin kadoksissa. En saanut yhtäkään korttia tehtyä :D Keskityin lähinnä ostoksiin, muiden töiden seuraamiseen ja jutusteluun. Oli ihana tutustua uusiin ihmisiin :) Yhdellä puolella istui Merkku ja toisella puolellani istui Rva Kepponen.

Kiitoksia kaikille eilisestä! :)

16.3.2011

Konad-kynnet

En ajatellut bloggailla kynsiäni sen kummemmin mutta muistikortilta löytyi kuva kynsistä, jotka onnistui mielestäni oikein kivasti :)
Nivean lilaa kynsilakkaa, valkoisella ruudukkoa päälle sekä viimeisenä vaaleanpunaisella kukkia :) Söpöt!

6.3.2011

Talvinen hevostapahtuma Etelä-Espoon Ratsastuskoululla

Käytiin tänään talleilla, talvisessa hevostapahtumassa. Napero pääsi paijaamaan hevosia, tarkoitus oli myös päästä talutusratsastukseen mutta se jäi kokematta, koska vasta tapahtuman puolivälissä eli juurikin meidän päikkäriaikaan olisi pienemmät ponit tulleet mukaan. Seuraavalla kerralla sitten :)








4.3.2011

Kortteja

Keskosvauvalle kortti - onnitteluteksti puuttuu, odotan tilaustani Stämpelgårdenilta.
Entisille naapureillemme - ihana eläkeläispariskunta <3 
Tuparikortti

Pientä näpertelyä..

Paperikukkia, huopakukkia, paperinappeja.. sellaista pientä kivaa näpertelyä ilman varsinaista tietoa mihin lopputulosta käyttäisin :)

Nappeja koristeluun. Leimasin valkoista kartonkia, distressasin reunukset, tein reijät ja päälle glossy accentsiä.

Pääsiäisen tägitasku, joko korttiin, skräppisivuun tms..
Paperikukkia, taiteltu ympyröistä. Kaksipuolista paperia, yksipuolista, leimattua, glimmer mistiä, stickles kimalleliimaa jne..
Huopakukka ovaaleista paloista. Taakse liimattu kuumaliimalla rintaneula.
Huopakukka pyöreistä paloista. 

Konad

Reilu viikko sitten innostuin toisenlaisesta leimaamisesta, eli Konad nail art stamping'istä. Youtube taas inspiraation lähteenä... ;) Huuto.nettiä kahlasin, huusin ja joku muu korotti ja korotin taas ja taas joku muu vei voittavan huudon. Päädyin tilaamaan Nelly.comista lakkoja, kuviolaattoja ja leimasimen sekä scraperin. Eilen tuli postissa..

Tällaisia tuli kun ekan kerran testasin (laadukas kännykuva..)

ja tällaiset on nyt

Harjoiteltava on siis vielä, mutta hauska uus juttu :) Saas nähdä miten hyvin pysyy, mun käytössä normaalisti kynsilakat ei pysy koska en ole jaksanut käyttää pohja- ja päällilakkaa. Nyt on sekin käytössä, jonka pitäisi pidentää kynsilakan pysymistä kynsissä :)

Tilasin pinkin, mustan ja valkoisen kynsilakan kuviointia varten. Varsinainen lakka voi olla mitä vaan, mutta kuviointiin suositellaan tahmeampia ja paksumpia kynsilakkoja, esim Konadia. Lisäksi seuraavat kuviolaatat:

Konad Imageplate M3 EUR 5,90, Konad Nail Art - NELLY.COM

Konad Imageplate M51 EUR 5,90, Konad Nail Art - NELLY.COM

Konad Imageplate M57 EUR 5,90, Konad Nail Art - NELLY.COM

Konad Imageplate M79 EUR 5,90, Konad Nail Art - NELLY.COM

Sonnelan kynsiblogi