Sivut

30.10.2011

Washi teippejä

Torstaina postilaatikkoon tupsahti tilaamani teipit. Hullaannuin niihin täysin ja olen jo tekemässä uutta tilausta Teippitarhalta.. :D Ihania teippejä, näistä saa tylsän paperin helposti koristettua :) ja jos menee väärin, niin lähtee todella helposti pois ja saa uudelleen käytettyä.

Tässä tekemäni kortti ja siihen parit harjoituskappaleet noita "ruusukkeita"

Nikkarin onnittelukortti

Kortti on samalla 30v onnittelukortti joka annetaan vasta ensi lauantaina. Pidän peukkuja ettei kyseinen herra eksy ennen ensi sunnuntaita blogiini ;)

26.10.2011

Teippejä askarteluun

Tällä hetkellä tarvitsen kauniita teippejä korttieni ns laatikoihin (Youtube Pizzabox). Kun panostaa kortin ulkonäköön, haluaa panostaa myös kuoreen/laatikkoon jossa kortti lähtee. Varsinkin itsetehty laatikko tarvitsee teippiä että se pysyy kiinni vastaanottajalle asti. Mielellään kauniin teipin. Valikoimissani on vasta kaksi teippiä, pinkki ja ruskea. Molemmat lapsille sopivia (kuva alla), mutta haluaisin jotain myös aikuiseen makuun.


Olen viime päivinä katsellut youtubesta videoita eri teipeistä ja niiden käyttöideoista. Tästä lähti teippitarve.. Tiimarilla ei ole washi teippejä ja Sinellistä jäi katsomatta, mutta muistin Amalian kertoneen Teippitarhasta, jonka blogin lukijaksi liityin joitain kuukausia sitten. Sinnepä siis surffailemaan.. Päädyin tekemään tilauksen mahdollisimman erilaisista teipeistä, ja jään innostuneena odottamaan teippien saapumista :) Punainen sopisi loistavasti jouluun, mutta vierastan punaisen käyttöä askartelussa. Joten se sai vielä jäädä odottamaan, ehkä ensi kerralla.. ;)

Mm nämä miellyttivät:

Teippitarhan nettikauppa ja fb-sivu :)

20.10.2011

Kaksi tilauskorttia

Sain tiistaina kaksi korttitilausta, ja sehän ilahdutti! Ensimmäinen on tyttövauvalle nimenantojuhlaan (toiveena vaaleanpunaista) ja toinen tilaajan siskolle kiitokseksi (toiveena syksyn värit).


18.10.2011

Pakettikortteja

Maijun blogin inspiroimana aloin  tekemään eilen pakettikortteja. Kolmas on työpöydällä työn alla ja neljäs mielessä, mutta tässä kuva kahdesta ensimmäisestä


Nyt tulee tehtyä paljon ilman tarkoitusta, ihan huviksi :) Toivottavasti nää pääsee kuitenkin käyttöön, eikä jää nurkkiin roikkumaan..

15.10.2011

Vauvakortteja

Äitini tilasi minulta yhden vauvakortin. Vauvan sukupuolesta ei vielä tietoa koska laskettu aika on vasta marraskuussa. Bongasin Viipulan blogista bodykortin ja kaavalinkin. Sen verran kiva kortti, että lähti vähän lapasesta.. kolme eriväristä korttia syntyi, ja vähän erikokoistakin:


12.10.2011

Äidin kulta

Isäni otti naperon 3v kuvat ja itse koristelin Ikean kehyksen parilla kukalla. Iso ruusu ja lehdet on Wild Orchid Craftsilta, samoin tuo valkoinen baby's breath. Kolmas kangaskukka on ostettu kirpparilta, en tiedä kenen valmistama. Liimattu kiinni kuumaliimalla, sillä ainakin pysyy ;)

Vasemman puoleinen kuva on hauska, se kuvastaa todella hyvin itsepäistä ja omapäistä kolmevuotiastamme ♥

9.10.2011

Tunnustus

Sain Satulta tunnustuksen, kiitos Satu! Vähän meni tosin aikaa että sain tämä laitettua omaan blogiin..


Tunnustuksen saaneen pitää
1. kiittää tunnustuksen antajaa
2. antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. kertoa kahdeksan asiaa itsestään

En laita tätä eteenpäin kenellekään, näitä tuntuu kiertävän nyt paljon blogeissa. Olette kaikki ihanan blogin kirjoittajia, joita seuraan ja teitä on paljon!

Kahdeksan faktaa minusta:
1. Nautin vapaa-ajasta perheen kanssa
2. Tykkään näpertää ja askarrella
3. Minun on vaikea luopua turhistakin asioista
4. Pidän kaikista vuodenajoista
5. Askartelussa lempivärini on pastellinsävyisiä
6. Vintageaskartelu ei ole mun juttuni
7. Pidän luonnonvalosta
8. Rakastan nukkumista


Nyt on tullut vähemmän kortteja tehtyä, olen keskittynyt lähinnä valokuvasivujen skräppäilyyn. Niitä en ajatellut julkaista blogissa, koska ne ovat osa perheemme omia valokuva-albumeita. Pääosassa oma napero :)

2.10.2011

Joulukortteja

Stansseihin hullaantuneena halusin toki joulukorttejakin varten ostaa stanssit. Poro oli sellainen, jonka kohdalla mietin että onkohan tää nyt tarpeellinen ostos, ja kuusen kanssa olin aivan varma että tämä tulee joulukortteihini. Toisin kävi, kuusen kanssa ei oikein ota onnistuakseen ja poro-kortista tuli suosikkini :)

Kortit ovat kokoa 10,5 x 10,5 cm. Pitää siis löytää pieni kuoria tai tehdä niitä itse.. tai jatkaa isommilla korteilla, koossa 13,5 x 13,5 cm tai 15 x 15 cm.