Sivut

24.10.2009

Kuvaussessio

Vihdoin ja viimein saatiin tänään käytyä ottamassa uudet 1vee kuvat neidistä. Kotikuvauksessa reilu kuukausi sitten meni huippuhyvin, mutta yksi studiovalo teki tenät ja ei toiminut, eli hieman tummia kuvia. Saatiin tänään liuta hyviä ja kivoja kuvia naperosta, 4-vuotta täyttävästä mäyräkoirasta, perheestä sekä minun vanhemmista naperon kanssa. Lisäksi jouluteemalla naperosta..

Joulukortit on muuten sellainen juttu, jota jo suunnittelen. Rakastan joulua, intoilen joka vuosi jo lokakuussa lähestyvää joulua. Kortteina lähetän yleensä valmiskortit, tänä vuonna aion lähettää itse tehdyt. Lähimmäiset saavat kortin  kuvalla lapsestamme, muut saavat ilman tytön kuvaa. Kuva lapsesta on mielestäni sen verran henkilökohtainen* etten halua ihan vaan kortin heitettävän paperinkierrätykseen kun joulu siivotaan pois. Joten lähetämme kuvallisia kortteja vain isovanhemmille, isoisovanhemmille, sekä miehen että mun enolle ja tytön kummeille sekä ehkä parille läheisimmälle ystävälle..

* tähän kohtaan pitäisi myös päteä nettiin laitetut kuvat, koska täältähän kuka vaan ne voi itselleen tallentaa ja tulostaa. Blogini on kuitenkin avoin, samoin valokuvakansioni. Kuitenkin näitä osoitteita en jakele erityisen avoimesti, eli toistaiseksi mennään näin.. Siispä pieni muistutus: ethän kopioi, tallenna tai tulosta kuviani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)