Sivut

24.12.2009

Askartelu vie mennessään..

Taas yksi uusi juttu, joka on vienyt mut mennessään, nimittäin korttiaskartelu. Laitoin ompelukoneen, kankaat yms kaappiin piiloon, olen niihin tällä hetkellä kyllästynyt. Tai ehkä enemmänkin kyllästynyt siihen, että en onnistu siinä mitä yritän (yleensä tähtään liian korkealle oikoteiden kautta...).

Työpöytäni on vallannut korttiaskartelun tarvikkeet, vähän kaikkea löytyy ja siltikään ei mitään erityistä. Sinellissä kun käyn aina tarttuu jotain mukaan.. Viimeisin löytöni on Paperblockin skräppilehtiöitä:


En osannut päättää vaaleanpunaisia vai keltaisia kukkia, joten otin molemmat. Victorian romance nipusta on jo kaksi sivua hyödynnetty kortteihin. Eilen korttia tehdessä tuli mieleen että miten tylsiä mun aiemmat kortit on ollutkaan, ilman tällaisia kuvio/kuvapapereita. Isommista löytyi vielä yksi kiva vaihtoehto, "wallpapers" mutta sitä ei enää Sinellissä ollut. Nyt en muista valmistajan nimeä ja pikagoogletus ei tuottanut tulosta, pitää katsella tarkemmin myöhemmässä vaiheessa.

Nyt pitää lähteä jouluaaton viettoon!

edit 25.12: Lehtiöissä lukee www.hobbycafe.nl, sivu ohjautuu toiseen osoitteeseen jossa tulee sivu "page not found" eli se siitä.. googletuskaan ei auta, eli mitä ilmeisemmin jää saamatta se "wallpapers"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)