Sivut

10.5.2010

Äitienpäivä

Vietimme eilen äitienpäivää ensimmäistä kertaa ihan oman perheen kera. Aiempina vuosina on aina oltu vanhempieni ja isovanhempieni kanssa, mutta tänä vuonna sanoin että haluamme viettää stressittömän, mukavan kotiäitienpäivän ja koska olimme edellisviikonloppuna sekä tulevana viikonloppuna vanhemmillani, emme halunneet lähteä taas ajamaan edes takas.

Sain mieheni menemään Suviniityn avoimeen päiväkotiin askartelemaan tyttäremme kanssa äitienpäivälahjaa. Ei siis tarvinnut itse käyttää aivoja ideoimiseen, ainoastaan assisteerata tytärtä. Tulevat vuodet lahjathan ovat päiväkodin vastuulla, joten tän kerran isi sai antaa aikaansa.

Sunnuntaina sain ihanan perhosen, jonka tyttäremme oli maalannut. Ikää 1v7kk, ja äiti on aivan onneissaan hienosta kynttilän alusesta. Ihana :)


Päivä meni muutenkin leppoisasti, kuten mikä tahansa mukava ohjelmavapaa vapaapäivä. Poikkeuksena oli, että mieheni hoiti oma-aloitteisesti aamupesun ja neidin aamiaisen.
Leivoin iltapäivällä sitruunapiirakan, joka oli pitänyt tehdä jo pari päivää sitten. Njam, tulipa hyvää!

1 kommentti:

  1. Ihana äitienpäivälahja :) Itsekin haaveilen, jos joskus sais viettää äitienpäivän ihan vain kotona, aina kun mennään juhlimaan mummia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)