Sivut

13.6.2010

Tekniikkakymppi (6): resist

KKn tekniikkakympin kuudes haaste on nimeltään resist. Tarkoitus on kohokuvioida esim kohokuviointijauheella ja sitten värjätä kyseinen paperi hieromalla värejä muovialustasta. Huono selitys, katso vaikka tämä video.

Kohokuvioin läpinäkyvällä jauheella sekä vaaleankeltaisen korttipohjan että valkoisen akvarellikartongin, mutta värjäsin vain akvarellikartongin. Käytin akvarelliliitujani. Lisäksi laitettu Big Shots leikkurilla leikattu lehtioksa. Keltaisen nauhankin lisäsin, mutta en tekstiä. En tiedä kenelle tai mistä aiheesta tulen antamaan tämän kortin, joten en viitsinyt laittaa esim onnittelua. Kiva, freessi tekniikka. Tykkään! Kun taustapaperit on loppu tai leimasimet tuntuu jo loppuun kulutetulta, tämä on hyvä keino uusia lookia.


ja lilaksi värjätty tagi


Vähän alkaa puhti loppumaan, kun ei ole oikein tarvetta korteille nyt. Toki on ihanaa askarrella ja varisnkin kokeilla uusia tekniikoita (tässä taas yksi uusi johon ihastuin), mutta tahti tuntuu kovalta. Jään jälkeen blogissa julkaisemisenkin kanssa, äsken lisäsin kolme viimeisintä ja pitäisi neljännen kuvat siirtää konelle ja julkaista KKssa ja täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)