Sivut

18.7.2010

Maijun paperikukkakurssi

Olin tänään Korttigallerian Maijun paperikukkakurssilla Askartelu Amalian tiloissa.

Tässä omat tuotokseni kurssin aikana:
 Kukat 1a ja 1b ovat ruusuja, tehty Crealies kukkastanssilla nro 6. Kukat 2a ja 2b ovat "tähtikukkia", tehty Crealies kukkastanssilla nro 5. Kukka 3 on Retrokukkaleikkurilla (kokoa L) tehty, jonka keskustassa on oikein pieni haaraniitti. Kukka 4 on tehty samalla Crealies kukkastanssilla kuin ruusut, se on vain muotoiltu eri tavalla ja keskustaan kaitettu heteitä. Stansseihin tarvitaan Big Shot tai Cuttlebug laite.

Sen jälkeen tein kotona vielä lisää kaikkia paitsi nelosta. Nelonen ei miellytä silmääni lainkaan, oiskohan liian isojen heteiden takia. Varsinkin kakkoset sopii hyvin postitse lähetettäviin kortteihin (ja nelonen ilman heteitä), muut ovat liian paksuja ja menisivät todennäköisesti rikki. Kaikkien kukkien terälehtiin olen sutinut Distress Inkiä, ja ostinkin kotiin frayed burlap väriä. Maiju suositteli vintage photoa ja walnut stainia, mutta ne ehti loppua Amalialta ennen kuin tein ostopäätökseni. Toisaalta hyvä, koska Maijun suosittelemat on melko vahvan värisiä kokemattoman käyttää, kun frayed burlap on juuri sopiva mun taidoilleni ;).

3 kommenttia:

  1. Upeita, upeita ja upeita. Ihanaa kun laitoit näkyviin. Laitan mun yhteen postauksen linkin sun blogiisi, että näkevät, että jotain saatiin aikaiseksi. Nää on vaan niin hienoja ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maiju, ja kiva että tulit käymään blogiini :) Laita ihmeessä linkki blogiisi.

    VastaaPoista
  3. Hienoa, ihania, mahtavia! Kateellinen oon, kun en saanut mitään aikaiseksi tänään. Ehkä taas joku yö:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)