Sivut

17.10.2010

Minialbumi kesä 2010

En ole varsinaisesta skräppäilystä innostunut aiemmin, vaan olen keskittynyt kortteiluun ja valokuva-albumeiden osalta tilansäästämiseen eli ihan perinteisiä albumeita tehnyt. Mielessäni on myös kutkuttanut mm Ifolorin tarjoamiin kuva-albumeihin koska ne säästäisivät tilaa entisestään.

Ilmoittauduin kuitenkin minialbumikurssille, jos vaikka saisin skräppäyksestä paremman käsityksen. Miran, eli Askartelu Amalian minialbumikurssilla kävin tämän viikon torstaina, ja ihastuin hommaan oitis! Nyt kutkuttaa uuden albumin teko..

tässä ensimmäisestä minialbumistani kuviaKannen sisäpintana on kluutti jota käytetään myös kirjansitomisessa. Kirja ei liene sidottu oikealla narulla (käytin paperinarua) tai oikealla tavalla, koska uppouduin niin täysin sivujen tekemiseen että jäi kuuntelematta se osuus.. hups :D

Youtubesta löysin myös videon Robyn's hinge binding, jossa ei tarvitse rei'ittää ja sitoa sivuja ja kantta yhteen, vaan liimata. Sitä saatan kokeilla seuraavalla kerralla :)

3 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans :) Yleensä suuritöiset ekat versioni ei miellytä, mutta tämä todentotta onnistui heti ensiyrittämällä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)