Sivut

21.3.2011

Äidille ja pojalle

Unohtui bloggata viikko sitten ystävän synttärikortti, tässä siis samalla hänen poikansa synttärikortti. Synttärit on melkein viikon välein :)
Samalla pieni esittely uusista leikkureista. Ilmapalloleikkuri on PunchBunch merkkinen (kokoa M) ja reunaleikkuri on Martha Stewartin Cherish (punch around the page). 

5 kommenttia:

 1. Söpöt kortit olet tehnyt. Noi ilmapallot ovat mageita. En tiennytkään, että niihinkin on leikkuri. Olen aika heikkona kaikkiin leikkureihin. Vastustan kiusausta parhaani mukaan, kun minun tulee käytettyä niitä aika vähän.

  VastaaPoista
 2. Mä yritän myös malttaa mieleni, kun nyt jo löytyy yht 15 kpl + Clas Ohlsonin pikkuleikkurisalkku.. ja tekis mieli ostaa big shot myös.. Se saa kyllä jäädä ;)

  VastaaPoista
 3. 15 leikkuria -aika kunnioitettava määrä. Meinasin itse väittää, että mulla ei ole kuin 3. Mutta pienet popupit mukaan laskettuna onhan niitä jo 6. Mä vaan tunnen erityistä heikkoutta Marthan leikkureihin, mutta ovat mokomat niin isoja säilyttää ja kalliita.

  VastaaPoista
 4. Oi, kun söpöjä kortteja olet tehnyt!:) Noi poikien kortit tahtoo mulle olla vähän hankalia, tuo on kivasti toteutettu!:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hempukka! Poijille menevät kortit aiheuttavat minullekin päänvaivaa, nyt pitäisi tehdä ensi lauantaiksi yksi ja lyö vaan tyhjää..

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)