Sivut

17.6.2011

Tekniikkakymppi 2011 (3): Triangle tri-fold card

Koukussa kortteihin sivuston Tekniikkakymppi eli T10 on jälleen käynnistynyt! Koska olen palannut töihin ja vapaa-aika on kortilla, osallistun vain haasteisiin joihin ehdin sekä mitkä vaikuttaa erityisen kivoilta. Jos lyö tyhjää, niin lyö tyhjää. Viime vuonna osallistuin vaikka väkisin, tänä vuonna into ei ole ihan samaa laatua ;)

Tällä kortilla osallistuin kolmanteen T10 haasteeseen:


Ystäväni oli synttäreiden yli ulkomailla, joten en päässyt aikaisemmin julkaisemaan korttia, sit olinkin mökillä, sit se unohtui ja.. no, nyt se siis tulee blogiin. Käytin ensimmäistä kertaa korttiin korkeita kukkia, joten tein youtubesta jo aiemmin bongaamani pizza boxin "kirjekuoreksi". En halunnut riskeerata että kortti on rikki kun vastaanottaja näkee sen..

2 kommenttia:

  1. Hieno kortti!
    Ai että kun harmittaa, ettei ikinä ole aikaa tuolle tekniikkakympille. Siinä oppisin mikäkin monta uutta niksiä. Tuostakaan kortista en keksi, että miten tuo koristesoikio on siihen tehty.

    VastaaPoista
  2. Ai toi missä lukee Laura ja toisella puolella on kruunu? Niitä on kaksi, yksi vaaleanpunainen ja yksi mintun värinen. Teipattu yksi kerrallaan korttiin :) Spellbinders nestabilities beaded ovals stanssia käytetty että sain ko muodon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)