Sivut

3.9.2011

Ystäville lahja

Rakkaat naapurit ja ystäväperhe muutti pois reilu kuukausi sitten. Tässä heille tekemäni muisto, lähinnä lapsia ajatellen. En tiedä luokitellaanko tätä enää minialbumiksi, se on kokoa 8x8". Albumi on tehty muovitaskuihin (avoimet ylhäältä, lapsia ajatellen voisi olla kiva että ne sais suljettua jotenkin..) ja viimeistelty BIA:lla.

Vain kansikuva on kuvattu, muutoin kaikki on skannattu. Ajatuksissa on että teettäisin tästä ja tulevista isommista lahjaksi annettavista albumeista valokuvakirjan, esim Ifolorilla. En ole pitänyt asian kanssa kuitenkaan kiirettä, Ifolorilla on jatkuvasti joku alennuskamppanja meneillään.. ;)


Tästä se skräppäily ja albumihulluus sitten lähti todellisesti käyntiin.. Tämän tein ensimmäiseksi tänä kesänä (aiemmin olen tehnyt joitain albumeita, mm tähtialbumin), sitten vasta Amanda & Veeti albumin, jonka olen jo blogiin lisännyt. Nyt on työn alla minialbumi Muumimaailmasta (aika paksu..) ja suunnitteilla on elämäni aakkoset. Siitä tulee aika monisivuinen, koska aion tehdä sen cd-muovitaskuista ja jokaiselle kirjaimelle tulee yksi sivu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)