Sivut

18.9.2011

Napero 3 vee

Ihana ainokaisemme täytti perjantaina 3v ja eilen meillä oli juhlat. Kahdessa osassa, ensin lähisuku (isovanhemmat ja isoisovanhemmat) ja myöhemmin iltapäivällä ystävät (5 ystäväperhettä, yht 9 aikuista ja 9 lasta + me).

Mietin ensin että ostaisin kakun mutta niin harvoin leivon että halusin kuitenkin itse kakut tehdä. Pyysin perjantain palkattomaksi vapaaksi ja leivoin, kävin kampaajalla, ja leivoin lisää. Asioillakin piti käydä, nimittäin Confettissa ostamassa sokerimassaa ja muotteja (yht 35e meni..). Koska Confetti avasi ovensa vasta klo 11 ja olin jo 10.40 Niittykummussa, jäi 20 minsaa luppoaikaa ja käväisin viereisessä Fidassa. Naperolle löytyi mm leikkitiara ja kruunu. On alkanu prinsessaleikit kiinnostamaan..

Mutta kakkuun: tein Kinuskikissan resepteistä sovellen kaksi vaniljarahka-vadelmakakkua (ohjeen puolukoiden tilalle vadelmat) kääretorttupohjalla, yhden pienen ensimmäiselle porukalla ja isomman toiselle porukalle. Vuoden tauon jälkeen kuorruttaminen ei ollut ihan helppoa.. ja unohdin ison kakun täytteestä vaniljakreemijauheen, mikä onneksi ei vaikuttanut täytteen koostumukseen millään lailla. Mutta oikein kiva lopputulos, olen tyytyväinen vaikka visuaalisesti kuorrute menikin monesta kohtaa rumasti. Sen sai suht kivasti peitettyä kukilla :)
Jäljelle jäi yhteensä nelisen palaa, tarkoitus oli ettei jäisi ihan mielettömästi makeaa kakkua jäljelle. Lisäksi leivoin kaksi juustokinkkupiirakkaa, kolmannelle olisi ollut tarvetta. Pitää muistaa vuoden päästä ostaa varalle esim valmislihapasteijoita. Tosin niillä saatttaa olla sama kohtalo kuin valmispullilla, ne unohtui pakkaseen.. ;DKiitos kaikille juhliin osallistuneille ja onnittelijoille! 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kakku!

    Hauskasti muuten kohdistettu tuo mehukannu ja kukkamaljakko - katsoin nimittäin ensin, että minkä ihmeen vuoksi teillä on ruusut appelsiinimehussa!? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)