Sivut

26.10.2011

Teippejä askarteluun

Tällä hetkellä tarvitsen kauniita teippejä korttieni ns laatikoihin (Youtube Pizzabox). Kun panostaa kortin ulkonäköön, haluaa panostaa myös kuoreen/laatikkoon jossa kortti lähtee. Varsinkin itsetehty laatikko tarvitsee teippiä että se pysyy kiinni vastaanottajalle asti. Mielellään kauniin teipin. Valikoimissani on vasta kaksi teippiä, pinkki ja ruskea. Molemmat lapsille sopivia (kuva alla), mutta haluaisin jotain myös aikuiseen makuun.


Olen viime päivinä katsellut youtubesta videoita eri teipeistä ja niiden käyttöideoista. Tästä lähti teippitarve.. Tiimarilla ei ole washi teippejä ja Sinellistä jäi katsomatta, mutta muistin Amalian kertoneen Teippitarhasta, jonka blogin lukijaksi liityin joitain kuukausia sitten. Sinnepä siis surffailemaan.. Päädyin tekemään tilauksen mahdollisimman erilaisista teipeistä, ja jään innostuneena odottamaan teippien saapumista :) Punainen sopisi loistavasti jouluun, mutta vierastan punaisen käyttöä askartelussa. Joten se sai vielä jäädä odottamaan, ehkä ensi kerralla.. ;)

Mm nämä miellyttivät:

Teippitarhan nettikauppa ja fb-sivu :)

1 kommentti:

  1. Ihania ovat nuo valitsemasi teipit. Amalian hyllyssäkin on jonkinverran kuvioteippejä, joten katsasta valikoima seuraavan kerran kun piipahdat:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)