Sivut

29.12.2011

Kuvausvuoroaan odottaneet..

Vähän huonosti olen jaksanut kuvata ja sen myötä bloggailla.. aika vähän olen askarrellut, mutta jotain kuitenkin :) Alkusyksystä aloitettu Muumimaailman kesäreissu minialbumi on edelleen kesken..

Kävin 14.11. ihanan Askartelu Amalian kurssilla "Haitarikirjanen + DistressStain-värit", jonka veti amerikkalainen Linda LostCoastDesigns'ilta. Tällaisia tehtiin, käytimme Lindan leimasimia ja Distress Stainia. Ostin Lindalta aika monta leimasinta, vaikka leimasinvarastoni on jo liian iso.. en vaan osannut vastustaa :)Ostin Distress Inkin Winter 2011 ja Fall 2011 seasonal series musteet heti kun ne oli saatavilla Suomesta ja pitihän niillä leikkiä. Tässä pari lopputulosta. Kuvaleimasimet on LostCoastDesigns Lindalta ostettu.


Lisäksi ihan erilainen askartelu, tein taloyhtiömme käyttöön sabluunan millä merkata taloyhtiön omia tavaroita. Ensin laminoin yhden taskun, ja tulostin tavalliselle A4 paperilla tekstin parilla eri fontilla ja koolla. Sitten vaan laminoitu paperin päälle ja kirurginveitselle töitä ;) Lopputulos laminoidussa ei ole niin hieno, mutta spraymaalattu tulos sabluunan läpi on oikein hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)