Sivut

17.9.2012

♥ Napero 4vee ♥

Naperon 4v synttäreiden kunniaksi teemaksi valittiin ponit, prinsessat eli poniprinsessa ja erityisesti My Little Ponyn Rainbow Dash. Kakuksi piti siis saada Pinterestistä bongattu rainbow cake eli sateenkaarikakku.
Rainbow Dash
Martha Stewartin kakkukuva toimi esikuvana, mutta näin kirkkaista väreistä voi vaan haaveilla Suomessa. Päädyin seuraavaan reseptiyhdistelmään..

Pohja:
Resepti Allrecipes - Simple white cake (Simple white cake by Scottosman: 12 servings - metric). Käytin irtopohjavuokaa jonka halkaisija n 17 cm. Jaoin valmiin taikinan neljään osaan (á n 175g), lisäsin Wiltonin valkoista väriainetta ja sitten jokaiselle toivotun värin mukaan elintarvikevärejä. Jokaista pohjaa paistoin erikseen, 175 asteisessa uunissa 14min.

Täyte:
200 g vaniljarahkaa
2dl kuohukermaa
1/3 dl vaniljakreemijauhetta

Kostutus:
maitoa, en muista määrää

Kuorrute:
4dl Flora Vispi
1/3 dl vaniljakreemijauhetta

pohjan taikina värjättynä - keltainen jo uunissa..

Pohjat paistettuna - keltainen puuttuu taas..

Valmis kakku - puoliksi syötynä :)
Koti oli koristeltu maltillisesti mutta MLP jutuilla ja ilmapalloilla :) Juhlat oli onnistuneet ja naperokin oli oikein onnellinen juhlistaan :)

1 kommentti:

  1. Ihana kakku :) Just sain pyynnön tehdä veljen tytön synttäreille ponikakun ja taidan salaa tehdä siitä sisältä tällaisen. Kakkuprojekti tosin on vasta heinäkuussa, mutta täytyy sitten käydä kurkkaamassa uudemman kerran ohjetta. Kiitos ihanasta ideasta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)