Sivut

15.6.2014

Ihana canvas-kurssi

Kävin pitkästä aikaa - tai ainakin siltä tuntuu! - askartelukurssilla. Työstimme canvas taulua ja kurssin pitäjänä ihana Paperiliittimen Riikka. Aiheena oli "She was wearing summer on her hair" ja se pidettiin Askartelu Amaliassa.

Valitsin lempparivärit, turkoosi, lila ja kullanhohtoinen beige. Ensin taustalle värit sitten kasvojen leimaus (jep, se on leimasin - mä en osaa piirtää kasvoja) ja "kauniin roskan" kasaaminen liimaamalla. Päälle gessokerros ja sitten päälle lisää väriä. Lopuksi vielä kasvojen maalaus akryyliväreillä ja vähän pan pastelsia sinne tänne, ja hiuslakkaa päälle :) Kotona lisäsin vielä helmiä sinne tänne kukkien keskuksiin.


Näihin kasvoihin olisi tarkoitus vielä saada vähän varjostusta, ettei olisi niin littana ;) Tämän taulun napero varasi itselleen jo ennen kurssin alkua, ja tullessani kotiin ihastui ja oli edelleen sitä mieltä että hänelle. Ihanaa kun mulla on ihkaoma fani
Oli todella kiva kurssi ja aika riitti hyvin taulun tekemiseen. Suosittelen lämpimästi Riikan kursseja, jos teillä on mahdollisuus osallistua. Tämä taisi olla kolmas tai neljäs kerta, kun olin Riikan kurssilla.

Bongasin parin muun osallistujan lopputulokset, joten linkitin ne tähän:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)