Sivut

20.5.2012

Gesso-kurssin antia

Kävin eilen gesso-kurssilla, jota olinkin odottanut kuin kuuta nousevaa. Olin jo kuukausi sitten ostanut gessopöntön kotiin ja tutustunut sitä kautta siihen itse, mutta kurssi antoi toki lisää :)

Kurssin piti Paperiliittimen Riikka, ja kurssipaikkana suosikkini eli Askartelu Amalia. Ahdasta oli, kun tarkoitus oli tehdä 12x12 leiskaa.. Itselläni oli 8x8 paperi, koska albumini on sen kokoinen ja ajattelin ettei isolle paperille ole valmiina säilytyspaikkaa. Katsotaan sitten, kun 8x8 albumi on täynnä, siirrynkö isompaan kokoon. Papereiksi olin valinnut kauheat oranssit kukkapaperit. Eipä harmittanut peittää rumia papereita ;)

Leiska 1 valmiina
kirjaimet on myös käsitelty gessolla ja kuumailmapuhaltimella kuumennettu niin että se alkoi kuplimaan :) Kiekura on tehty pahvimaskilla, se on aika paljonkin koholla. Öön pilkut jäi turhan vaaleaksi..
Leiska 2 vielä kesken

Gessolla leimailua
Gessoa levitin vanhalla kortilla (luottokorttia vastaava), ekassa vähän tasasemmin ja tokassa niin että tuli selkeämmät jäljet. Ekassa on harsoa, jonka gessolla laitoin kiinni sieltä täältä. Maskien kanssa sitten Misteillä värjäystä.

Riikan tekemässä pakkauksessa oli myös luonnos sivulle, mutta en ole oikein koskaan tykänny tehdä luonnoksen mukaan joten se jäi tarvikepakkauksen alimmaiseksi askarrellessa. Jälkeenpäin vähän harmittaa, joten toiseen leiskaan voisin käyttää sitä. Kunhan saan valittua kuvan.. tokan leiskan väreiksi valitsin sellaiset, jotka ei ole YHTÄÄN mun värisiä, joten menee varmasti aikaa ennen kuin löydän siihen mieluisan kuvan.

Mukavaa oli! :) Seuraava kurssi onkin jo ensi viikolla, nimittäin Emmon Musteet tutuksi :)

4 kommenttia:

  1. Hienoa jälkeä! Toivottavasti kurssi lunasti osan odotuksista! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kuin kaunis sivu ja hieno pohja!

    VastaaPoista
  3. Oli kivaa nähdä taas! Toivottavasti sait uusia ideoita ja inspiraatiota! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)