Sivut

26.5.2012

Musteet tutuksi kurssi

Lauantain gesso-kurssilla ilmoittauduin Emmon Amaliassa pidettävään Musteet tutuksi kurssille, jossa käsiteltiin pääasiassa distress inkejä mutta myös alkoholimusteita. Kurssilla käytiin montaa tekniikkaa läpi, ja ainaa minialbumin tekemiselle ei jäänyt. Onneksi Emmolla oli mukana ohjeet, en olisi jälkeenpäin muistanut kaikkia kahdeksaa mitä niissä on.. eilen sain valmiiksi minialbumin tuotoksista.
Emmolla oli mukanaan paljon värejä niin tyynyinä kuin pulloissa ja suihkeina, sekä leimaisimia ja maskeja. Pystytkö kuvista päättelemään suosikkileimasimeni? ;) No tietenkin Sassafras Lassin ihana bambi ♥

Tein lopuun yhden aukeaman, jossa lukee mitä papereita, teknikoita ja leimasinvärejä käytettiin. En todellakaan muistaisi niitä enää, ja Emmon paperi häviää kuitenkin jonnekkin kasoihin.. Ehdin sen jo kerran eilen kadottaa... :D

Minialbumit on niiiin mun juttu, vaan enpä ole aiemmin (muistaakseni) tehnyt sellaista ilman valokuvia. Kuvat tuntui olevan se asiaan kuuluva lisä, vaan eipä enää :) Hieno albumi tuli!

2 kommenttia:

  1. Upea lopputulos!
    Kaipa minunkin pitää tehdä omistani tuo minialbumi, jääpähän ainakin muistoksi ja ehkäpä jopa inspiraation lähteeksi jatkoa ajatellen.
    Kiitos seurasta!

    VastaaPoista
  2. Upea minialbumi! Kiitos mukavasta seurasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista :)
Tack för din kommentar :)